Smażone pierożki gyoza z kurczakiem, sezamem, szczypiorkiem i sosem Kobe.
Tuńczyk Tataki podawany na goma wakame, z togarashi i sezamem.
Futomak w panko z tatarem z łososia: ostry z łososia, ogórek , szczypiorek, sos Kobe, sos Kabayaki
Futomak z łososiem i krewetką w panko, sos Kobe, szczypiorek, sezam Futomak tuńczyk: ogórek, mango, majonez, sriracha, sałata, tuńczyk Hosomak oshinko
Surf & Turf - tare Shoyu, wołowina z woka, krewetka, omułki, Pak Choi,, jajko Ajitsuke, kukurydza, dymka
California łosoś opalany: awokado, krewetka gotowana, kampyo, serek śmietankowy, opalany łosoś na wierzchu polany słodkim sosem sojowym i sosem Kobe, posypany migdałami.
Smażone pierożki gyoza z kaczką, sezamem, szczypiorkiem i sosem Kobe. 5 szt.
Smażone pierożki gyoza z warzywami, sezamem, szczypiorkiem i sosem Kobe. 5 szt.
Sajgonki z warzywami i sosem sweet chili. 5 szt.
Krewetki w tempurze z sosem Kobe. 5/ 10 szt.
Polędwica wołowa podana na goma wakame
Zupa miso z tofu.
Zupa miso z łososiem.
Zupa miso z owocami morza.
Zupa Tom Yum z krewetkami, cukinią, groszkiem cukrowym, grzybami słomianymi i mleczkiem kokosowym.
Zupa Tom Kha z krewetkami, kurczakiem, cukinią, boczniakami, cebulą, groszkiem cukrowym i mleczkiem kokosowym.
Miska tatara z łososia, podana na awokado z ikurą.
Miska tatara z tuńczyka podana na awokado z kizami wasabi.
Futomaki z tatarem z łososia.
Futomaki z tatarem z tuńczyka.
Tare shoyu, olej cebulowy, boczek chashu, cebula dymka, grzybki shiitake, pędy bambusa, pak choi, jajko ajitsuke.
Tare tantamen, olej chili, smażone pierożki wegetariańskie, rzodkiewka, sezam, por, cebula czerwona, pak choy, cebula dymka
Tare yuzu, olej krewetkowy, olej cebulowy, krewetki, kalmar, omułki, cebula dymka, pak choi, sezam, rzodkiewka, limonka, nitki chili, korzeń lotosu jajko ajitsuke
Makaron udon z owocami morza. Krewetka, kalmar, omułki, masło chili, cukinia, marchewka, cebula czerwona, papryka, bakłażan, czerwona cebula, szczypiorek, prażone orzechy nerkowca, sezam.
Wegetariański makaron udon. Masło chili / czosnek, ser halloumi, cukinia, marchewka, papryka, bakłażan, czerwona cebula, szczypiorek, prażone orzechy nerkowca, sezam.
Makaron udon z kurczakiem. Kurczak, masło czosnkowe, cukinia, cebula czerwona, marchewka, papryka, bakłażan, szczypiorek, prażone orzechy nerkowca, sezam.
łosoś
krewetka
kalmar
dorada
tuńczyk
węgorz
przegrzebki
ośmiornica
awokado
inari
łosoś, majonez, sansho
krewetka w tempurze, sos Kobe, sichimi togarashi
tuńczyk, sos Kobe, sichimi togarashi
węgorz, sos Kabayaki
łosoś
krewetka
tuńczyk
dorada
awokado
ogórek
tykwa
rzepa
tofu marynowane
Łosoś, serek Philadelphia, ogórek, sałata, awokado.
Krewetka w tempurze, sos Kobe, oshinko, kanpyo, por, ogórek, sałata, awokado.
Grillowany łosoś, majonez, ogórek, kanpyo, sałata, awokado, sos Kabayaki, karmelizowane migdały.
Tatar z łososia na ostro, krewetka w panko, sos Kobe, ogórek, szczypiorek, awokado, sałata, kanpyo, por.
Grillowana ośmiornica, majonez, pesto bazyliowe, suszony pomidor, ogórek, rukola, awokado, kanpyo, por, pistacje.
Kalmar w panko, sos Kobe, ogórek, chili, rukola, szczypiorek, oshinko.
Tuńczyk, kizami wasbi, ogórek, szcypiorek, oshinko, rukola.
Tofu w tempurze, sos Kobe, oshinko, ogórek, sałata, kanpyo, por, awokado.
Łosoś opalany, krewetka w panko sos Kobe, szczypiorek, sezam.
Gotowana dorada, serek Philadelphia, shitake, ogórek, kanpyo, awokado, sałata, sezam.
Łosoś, krewetka z tempury, sos Kobe, ogórek, oshinko, szczypiorek.
Łosoś, tuńczyk, dorada, awokado, ogórek, shitake, oshinko.
Tuńczyk, krewetka parzona, majonez, mango, ogórek.
Łosoś, serek Philadelphia, ogórek, sałata, awokado, ikura.
Opalana dorada, serek Philadelphia, ogórek, rukola, awokado, kanpyo, karmelizowane migdały.
Węgorz, krewetka w tempurze, kanpyo, ogórek, awokado, rukola, sos Kabayaki, prażone orzechy nerkowca.
Opalany łosoś, węgorz, ogórek, kanpyo, awokado, sos Kabayaki, sos Kobe, prażone nerkowce, ikura
Łosoś w tempurze, mango, łosoś, sos Kabayaki, sezam, awokado.
Selekcja warzyw, zawinięte awokado, sos malinowy, karmelizowane migdały.
Polędwica wołowa, warzywa w tempurze, sos Kobe, nitki chili.
Tuńczyk,ogórek,kampyo,awokado, goma wakame, sezam.
Karmelizowana pomarańcza: węgorz w tempurze, łosoś, majonez, kanpyo, ogórek, serek Philadelphia, karmelizowane migdały.
Smażone pierożki gyoza z jabłkiem i cynamonem.
Godziny pracy