Smażone pierożki gyoza z kurczakiem, sezamem, szczypiorkiem i sosem Kobe.
Tuńczyk Tataki podawany na goma wakame, z togarashi i sezamem.
Futomak w panko z tatarem z łososia: ostry z łososia, ogórek , szczypiorek, sos Kobe, sos Kabayaki
Futomak w papierze ryżowym z krewetką gotowaną: krewetka, łosoś, kampy,serek, sałata, karmelizowane migdały. Futomak tuńczyk: ogórek, mango, majonez, sriracha, sałata, tuńczyk Hosomak oshinko
Surf & Turf - tare Shoyu, wołowina z woka, krewetka, omułki, Pak Choi,, jajko Ajitsuke, kukurydza, dymka
California łosoś opalany: awokado, krewetka gotowana, kampyo, serek śmietankowy, opalany łosoś na wierzchu polany słodkim sosem sojowym i sosem Kobe, posypany migdałami.
Gotowane pierożki gyoza z wieprzowiną, sezamem, szczypiorkiem i sosem Ponzu. 5 szt.
Smażone pierożki gyoza z kaczką, sezamem, szczypiorkiem i sosem Kobe. 5 szt.
Smażone pierożki gyoza z warzywami, sezamem, szczypiorkiem i sosem Kobe. 5 szt.
Sajgonki z warzywami i sosem sweet chili. 5 szt.
Krewetki w tempurze z sosem Kobe. 5/ 10 szt.
Frytki z batatów z kimchi, sosem serowym, srirachą i sezamem.
Zupa miso z tofu.
Zupa miso z łososiem.
Zupa miso z owocami morza.
Zupa Tom Yum z krewetkami, cukinią, groszkiem cukrowym, grzybami słomianymi i mleczkiem kokosowym.
Zupa Tom Kha z krewetkami, kurczakiem, cukinią, boczniakami, cebulą, groszkiem cukrowym i mleczkiem kokosowym.
Miska tatara z łososia, podana na awokado z ikurą.
Miska tatara z tuńczyka podana na awokado z kizami wasabi.
Futomaki z tatarem z łososia.
Futomaki z tatarem z tuńczyka.
tuńczyk
dorada
węgorz
przegrzebki
ośmiornica
łosoś
kalmar
krewetka
awokado
inari
łosoś, majonez, sansho
tuńczyk, sos Kobe, sichimi togarashi
węgorz, sos Kabayaki
krewetka w tempurze, sos Kobe, sichimi togarashi
Tare shoyu, olej cebulowy, boczek chashu, cebula dymka, grzybki shiitake, pędy bambusa, pak choi, jajko ajitsuke.
Tare spicy, olej chili, prażona cebulka, kurczak Generała Tso, prażona cebulka, kukurydza na maśle ze szczypiorkiem i czosnkiem, cebulka dymka, por, jajko ajitsuke.
Tare yuzu, olej krewetkowy, olej cebulowy, krewetki, kalmar, omułki, cebula dymka, pak choi, sezam, rzodkiewka, limonka, nitki chili, korzeń lotosu jajko ajitsuke
Tare miso, olej cebulowy, mielona wieprzowina z papryką, plastry pomidora, cebula dymka, kukurydza na maśle ze szczypiorkiem i czosnkiem, czerwona cebula, sezam, jajko ajitsuke.
Tare tantamen, olej chili, smażone pierożki wegetariańskie, rzodkiewka, sezam, por, cebula czerwona, pak choy, cebula dymka
łosoś
krewetka
tuńczyk
dorada
awokado
ogórek
tykwa
rzepa
tofu marynowane
Łosoś, serek Philadelphia, ogórek, sałata, awokado.
Krewetka w tempurze, sos Kobe, oshinko, kanpyo, por, ogórek, sałata, awokado.
Grillowany łosoś, majonez, ogórek, kanpyo, sałata, awokado, sos Kabayaki, karmelizowane migdały.
Tatar z łososia na ostro, krewetka w panko, sos Kobe, ogórek, szczypiorek, awokado, sałata, kanpyo, por.
Grillowana ośmiornica, majonez, pesto bazyliowe, suszony pomidor, ogórek, rukola, awokado, kanpyo, por, pistacje.
Kalmar w panko, sos Kobe, ogórek, chili, rukola, szczypiorek, oshinko.
Tatar z małży Św. Jakuba w tempurze, por, sos Kobe.
Tuńczyk, kizami wasbi, ogórek, szcypiorek, oshinko, rukola.
Tofu w tempurze, sos Kobe, oshinko, ogórek, sałata, kanpyo, por, awokado.
Łosoś, krewetka z tempury, sos Kobe, ogórek, oshinko, szczypiorek.
Łosoś opalany, krewetka w panko sos Kobe, szczypiorek, sezam.
Gotowana dorada, serek Philadelphia, shitake, ogórek, kanpyo, awokado, sałata, sezam.
Łosoś, krewetka z tempury, sos Kobe, ogórek, oshinko, szczypiorek.
Łosoś, tuńczyk, dorada, awokado, ogórek, shitake, oshinko.
Tuńczyk, krewetka parzona, majonez, mango, ogórek.
Łosoś, serek Philadelphia, ogórek, sałata, awokado, ikura.
Opalana dorada, serek Philadelphia, ogórek, rukola, awokado, kanpyo, karmelizowane migdały.
Węgorz, krewetka w tempurze, kanpyo, ogórek, awokado, rukola, sos Kabayaki, prażone orzechy nerkowca.
Opalany łosoś, węgorz, ogórek, kanpyo, awokado, sos Kabayaki, sos Kobe, prażone nerkowce, ikura
Łosoś w tempurze, mango, łosoś, sos Kabayaki, sezam, awokado.
Selekcja warzyw, zawinięte awokado, sos malinowy, karmelizowane migdały.
Polędwica wołowa, warzywa w tempurze, sos Kobe, nitki chili.
Dorada, łosoś, tuńczyk, majonez, ogórek, por, szczypiorek, rukola, awokado, tobiko.
Tuńczyk,ogórek,kampyo,awokado, goma wakame, sezam.
Karmelizowana pomarańcza: węgorz w tempurze, łosoś, majonez, kanpyo, ogórek, serek Philadelphia, karmelizowane migdały.
Futomaki SAKE 6 szt. Nigiri MAGURO 2 szt. Hosomaki KYURI 6 szt.
Futomaki EBI TEMPURA 6 szt. Futomaki YAKIMASHITA SAKE 6 szt. Futomaki SAKE 6 szt. Uramaki MIDURI MAGURO 5 szt.
Nigiri SAKE 2 szt. Nigiri TAI 2 szt. Nigiri MAGURO 2 szt. Hosomaki EBI 6 szt. HosomakI AWOKADO 6 szt. Sashimi MIX 5 szt.
Futomaki MAGURO 6 szt. Hosomaki OSHINKO 6 szt. Uramaki ABURI TAI 5 szt. Futomaki HOTATE TATARU 6 szt. Futomaki YAKIMASHITA SAKE Uramaki KIN SAKE 5 szt.
Futomaki YAKIMASHITA TAKO 6 szt. Futomaki EBI SAKE 6 szt. FUTOMAKI SAKE 6 szt. Uramaki ABURI SAKE 5 szt. Uramaki DRAGON 5 szt. Nigiri TAI 2 szt. Nigiri MAGURO 2 szt. Hosomaki MAGURO 6 szt.
Futomaki ABURI EBI SAKE 6 szt. Futomaki IKA PANKO 6 szt. Futomaki YAKIMASHITA SAKE 6 szt. Futomaki HOTATE TATARU 6 szt. Futomaki MAGURO 6 szt. Uramaki GYU TATAKI 5 szt. Uramaki SAKE TEMPURA 5 szt. Uramaki KIN SAKE 5 szt. Uramaki ABURI TAI 5 szt. Nigiri MAGURO 2 szt. Nigiri SAKE 2 szt. Hosomaki KYURI 6 szt. Hosomaki KANPYO 6 szt.
Makaron udon z owocami morza. Krewetka, kalmar, omułki, masło chili, cukinia, marchewka, cebula czerwona, papryka, bakłażan, czerwona cebula, szczypiorek, prażone orzechy nerkowca, sezam.
Wegetariański makaron udon. Masło chili / czosnek, ser halloumi, cukinia, marchewka, papryka, bakłażan, czerwona cebula, szczypiorek, prażone orzechy nerkowca, sezam.
Makaron udon z kurczakiem. Kurczak, masło czosnkowe, cukinia, cebula czerwona, marchewka, papryka, bakłażan, szczypiorek, prażone orzechy nerkowca, sezam.
Futomaki w omlecie z bananem w tempurze i selekcją owoców.
Smażone pierożki gyoza z jabłkiem i cynamonem.
Godziny pracy